Over Taxi Centrale Doesburg.

Taxi TCD bv en Taxicentrale Doesburg zijn  opgericht door Gerald Klein Mentink.
Ook diverse zzp’ers zijn in de afgelopen jaren toegetreden tot het bedrijf. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere vestigingen. Hiermee verzorgen wij dagelijks alle soorten vervoer voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wie zijn wij?

Taxi TCD bv is een zelfstandige onderneming op het gebied van kwalitatief hoogwaardig personenvervoer. Tot onze vaste klanten behoren naast lokale opdrachtgevers ook een aantal bedrijven, zorginstellingen en overheidsinstanties. Taxi TCD bv is al jaren een vertrouwd gezicht in Doesburg, Arnhem en Doetinchem en staat garant voor een veilige en kwalitatief goede taxirit.

We hebben een hecht team van chauffeurs met jarenlange ervaring die u veilig naar uw bestemming brengen. Flexibiliteit en een kwalitatief hoogwaardige service staan bij ons centraal. Afspraak is afspraak. Het team van chauffeurs van Taxi TCD bv is zorgvuldig samengesteld. Wij beschikken over een representatief wagenpark voor personenvervoer, zakelijk vervoer en groepsvervoer. Taxi TCD bv is dus geschikt voor wanneer u een zakelijke partner of gast naar de juiste bestemming wilt laten brengen. Ook verzorgen wij groepsvervoer. Gaat u naar een bruiloft, uitgaansgelegenheid, festival of personeelsfeestje? Dan haalt Taxi TCD bv u op de gewenste bestemming op. Tevens verzorgen wij het vervoer naar luchthavens, zoals Schiphol en Düsseldorf.

Wij zijn te vinden op een aantal vaste standplaatsen, zoals het station in Arnhem of het centrum van Arnhem. Wanneer u bijvoorbeeld na een gezellige avond in de stad op zoek bent naar een taxi, kunt u ons hier vinden. Ook kunt u ons gerust bellen en we bespreken wat er mogelijk is – 0313-476297.

Waarom Taxi Centrale Doesburg?

Altijd bereikbaar

U kunt ons altijd bereiken. Bij Taxi TCD bv kunt u bijvoorbeeld 24 uur / 7 dagen per week een goedkoopste Schipholtaxi krijgen. Wij hebben zeer concurrerende tarieven. Service en kwaliteit is onze prioriteit.

Waarom TCD?

Wij bieden u vele voordelen ten opzichte van andere taxibedrijven. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op snel en betrouwbaar vervoer dat bij u past. Daarnaast geniet u gegarandeerd van een aantrekkelijke prijs. Onze tarieven liggen altijd lager en u bent altijd vooraf aan de rit bekend met de vaste prijs.

Transparante bedrijfsvoering

Continue screening wel zo veilig! De maatschappij stelt steeds hogere eisen aan de integriteit van personen waarvan anderen afhankelijk zijn. Justis, de screeningsautoriteit van het ministerie van Veiligheid en Justitie, geeft hieraan gevolg door continue screening van werknemers in de taxibranche en de kinderopvang.

Alle zorgverzekeraars

Voor zorgvervoer kunt u bij ons terecht met al uw zorgverzekeringen! Wij regelen de rest!

Ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring. Ook al onze chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring in de taxi branche.

Luchthavens

Taxi TCD B.V. zorgt ervoor dat u zich zorgeloos kunt laten vervoeren, waardoor uw vakantiegevoel al begint op het moment dat u wordt opgehaald.

Call Now Button